Höjdjusterbart bord ERGO DESK 800

Att lära nytt är en process som påverkas starkt av inlärningsmiljön. PP-produktens Ergo Desk bord kombinerar funktionerna i modern mångsidig undervisning med justerbar ergonomi för olika användare.

Ergo Desk är lämplig för både sittande och stående arbete. Konsolens höjd styrs av en fjäder under däck, vilket lättar hissen och gör det möjligt även för de minsta användarna. Locket kan justeras från 72 till 112 cm.

Tillverkad i Finland.

BE OM EN OFFERT

 

 

Artikelnr: 800 Kategorier: ,

Beskrivning

 

Det vanliga Ergo Desk-omslaget är utformat i framkant så att studenten kan komma ergonomiskt nära sitt skrivbordsmaterial, oavsett om det är en bok, surfplatta eller dator. Elevens underarmar får vila bakom med kontinuerliga “vingar”, vilket minskar spänningen i nack-skuldra-regionen. Standardskyddet mäter 80 cm * 55 cm och finns i vit, svart, bok eller körsbärsfärg.

Det enkla att flytta Ergo Desk gör det enkelt att flytta runt, tack vare sina 360 ° svängbara hjul. När skrivbordet är i önskat läge kan hjulen låses fast och studierna kan börja! När den är stillastående och sittande kan bordets fotstöd betraktas som ett fotstöd för en mer ergonomisk arbetsposition. Bordets botten tar upp 56 * 45 cm golvyta.

Utformningen av Ergo Desk-omslaget stöder skapandet av olika inlärningsmiljöer och arbetsarbetsytor. Desktopsna ger enkelt lämpliga skrivbordgrupper, till exempel för grupparbete, underavdelning, föreläsning eller annan presentationsgräns, paneldiskussion, etc.

Tabellen finns också som ett kundprojekt med ett färgglad däck eller ram (färger enligt RAL-färgkarta). Skrivbordet kan utrustas med tillbehör från Smart-seriens omfattande tillbehörssortiment, till exempel en soptunna med lock och olika tillbehörskorgar.

Bläddra i vår produktkatalog här (FI) | Kolla in våra tillbehör här (FI)

Specifikationer

Skrivbordsstorlek 800 x 500 mm
Golvyta 560 x 450 mm
Höjd justering 720 – 1120 mm
Lyftkraft 12 kg (100 N)
Hjul Ø 50 mm, två lås
Skrivbord toppfärg standard: björk, bok, ljusgrå, svart
anpassad: RAL-färgkarta
Garanti två år
Tillbehör Det finns ett stort utbud av Spark-tillbehör