Höjdjusterbart elev bord ERGO DESK 800

Att lära sig nytt är en process som påverkas starkt av inlärningsmiljön. Smart Ergo Desk elev bord kombinerar moderna mångsidiga inlärningsfunktioner med användarjusterbar ergonomi.

Ergo Desk är lämplig för både sittande och stående. Bordets höjd styrs av en spakdriven gasfjäder under däck, vilket lättar hissen, vilket gör det möjligt även för de minsta användarna. Locket kan justeras från 72 till 112 cm.

Tillverkad i Finland.

BE OM EN OFFERT

 

 

Artikelnr: 800-1 Kategorier: ,

Beskrivning

 

Det vanliga Ergo Desk bordsskiva är utformat i framkant så att eleven kan komma ergonomiskt nära sitt skrivverktyg, vare sig det är en bok, surfplatta eller dator. Underarmarna får vila bakom med kontinuerliga “vingar”, vilket minskar spänningen i nack-axelregionen. Standardomslaget är 80 cm * 55 cm och finns i vitt, svart, bok eller körsbär.

Ergo Desk är lätt att flytta från plats till plats tack vare dess lätt att flytta och 360 ° svängbara hjul. När skrivbordet är i önskat läge kan hjulen låses fast och studierna kan börja! När den är stillastående och sittande kan fotstödet betraktas som ett fotstöd för en mer ergonomisk arbetsposition. Bordet har en golvyta på 56 * 50 cm.

Utformningen av Ergo Desk bordsskiva stöder skapandet av olika inlärningsmiljöer och grupparbetsytor. Studentbänkarna tillhandahåller enkelt lämpliga skrivgrupper, till exempel för grupparbete, små grupper, föreläsningar eller andra presentationsbrädor, paneldiskussioner etc.

Tabellen finns också som ett kundprojekt med ett färgglad däck eller ram (färger enligt RAL-färgkarta). Skrivbordet kan utrustas med tillbehör från Smart-seriens omfattande tillbehörssortiment, till exempel en soptunna med lock och olika tillbehörskorgar.

Bläddra i vår produktkatalog här (FI) | Kolla in våra tillbehör här (FI)

Specifikationer

Skrivbordsstorlek 800 x 550 mm
Golvyta 560 x 500 mm
Höjd justering 720 – 1120 mm
Lyftkraft 8 kg (80 N)
Hjul Ø 50 mm, två lås
Skrivbord toppfärg standard: björk, bok, ljusgrå, svart
anpassad: RAL-färgkarta
Garanti två år
Tillbehör Det finns ett stort utbud av Smart-tillbehör