ALE!

Rabattkant 75 mm Cor-Ten

44,43 86,62 

Cor-Ten stål väderbeständig kantning avslutar gårdar och trädgårdar med liten ansträngning. Snabb installation i kombination med enkelt underhåll förvandlar gårdens arbetstid till fritid!

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Rabattkanterna kan användas för att skilja trädgårdens olika material, till exempel planteringsområden från gräsmattan, stenläggning från grus etc. Gränsat plantager, kullstenar, grusområden, gräsmattor, stigar och uppfart ger en fin touch till gården. Rabattkanterna underlättar gräsmatteunderhåll och trädgårdsskötsel.

Delarna ansluts enkelt och snabbt till varandra. Fästblad biter i jorden och håller rabattkanterna på plats. Rak och rektangulär gränser kan bildas från delarna. Gränser kan användas för att markera och bilda olika områden. Gränserna är lätta att utöka och flytta efteråt. Den slutliga rostiga röda färgen Cor-Ten når på cirka 2-6 år.

Cor-Ten stål har exceptionellt hög väderbeständighet. På grund av dess kemiska sammansättning får den en vacker rostig patina på ytan som skyddar den mot klimatkorrosion. Stålets egenskaper påverkas inte av patina, så Cor-Ten behåller sin hållbarhet och böjbarhet och kräver lite underhåll.

• material: 1 mm Cor-Ten stål
• storleken på en del 1000 x 75 mm
• 10-års punkteringsfri garanti

Mer information

Dimensioner Inte tillgänglig
Pakkauskoko

4-osainen, 8-osainen