Korkeussäädettävä oppilaspöytä SMART 800 Ergo Desk

Uuden oppiminen on prosessi, johon oppimisympäristöllä on suuri vaikutus. PP-Tuotteen Smart Ergo Desk -oppilaspöydässä yhdistyvät nykyaikaista monimuotoista opetusta tukevat ominaisuudet sekä eri käyttäjät huomioiva säädettävä ergonomisuus.

Ergo Desk soveltuu niin istuma- kuin seisomatyöskentelyyn. Oppilaspöydän korkeutta säädetään kannen alla olevalla vipukäyttöisellä kaasujousella, joka keventää nostoa tehden sen mahdolliseksi myös kaikkein pienimille käyttäjille. Kannen korkeus voidaan säätää 72-112 cm.

Valmistettu Suomessa.

KYSY TARJOUSTA

 

 

Kuvaus

 

Ergo Deskin vakiokansi on muotoiltu etureunastaan siten, että oppilas pääsee ergonomisen lähelle työpöydällä olevaa työvälinettään, oli se sitten kirja, tabletti tai tietokone. Käsivarret saavat levätä taemmas jatkuvilla ”siivekkeillä”, jolloin niska-hartia-seudun lihasjännitys vähenee.
Vakiokannen koko on 80 cm * 55 cm ja sitä on mahdollista saada valkoisena, mustana, pyökin- tai kirsikan värisenä.

Ergo Desk on helppo siirtää paikasta toiseen kevyesti liikkuvien ja 360° kääntyvien pyöriensä ansioista. Kun pöytä on halutulla paikalla, pyörät voidaan lukita tiukasti aloilleen ja opiskelu voi alkaa! Paikoillaan ollessaan ja istumatyöskentelyasennossa pöydän jalkaosaa voidaan pitää jalkatukena, jolloin saadaan entistä ergonomisempi työasento. Pöydän jalkaosan lattiapinta-ala on 56 * 50 cm.

Ergo Deskin kannen muoto tukee erilaisten oppimisympäristöjen ja ryhmätyötilojen luontia. Oppilaspöydistä saa helposti sopivia pöytäryhmiä esimerkiksi ryhmätyön tekoa varten, pienryhmiin jakautumiseksi, luento- tai muun esityksen reunustavaksi yleisöryhmäksi, paneelikeskusteluryhmäksi jne.

Pöytää saa myös asiakasprojektina värikkäällä kannella tai rungolla (RAL-värikartan mukaiset värit). Pöytään on saatavana Smart-tuoteperheen kattava lisävarustevalikoima, mm. kannellinen roska-astia sekä erikokoisia tarvikekoreja.

Selaa tuotekuvastoa tästä | Tutustu tästä lisävarusteisiin

 

Tekniset tiedot

Pöytälevyn koko 800 x 550 mm
Lattiapinta-ala 560 x 500 mm
Säätövara 720 – 1120 mm
Nostovoima 8 kg (80 N)
Pyörät Ø 50 mm, kaksi lukollista
Pöytälevyn väri vakiokansi: koivu, pyökki, vaalean harmaa, musta
asiakasprojektina: RAL-värikartan mukaiset värit
Takuu 2 vuotta
Lisävarusteet voidaan varustaa kattavan Smart-lisävarustelistan mukaan