Korkeussäädettävä pulpetti ERGO DESK 800

468,20 

Uuden oppiminen on prosessi, johon oppimisympäristöllä on suuri vaikutus. PP-Tuotteen Ergo Desk pulpetissa yhdistyvät nykyaikaista monimuotoista opetusta tukevat ominaisuudet sekä eri käyttäjät huomioiva säädettävä ergonomisuus.

Ergo Desk soveltuu niin istuma- kuin seisomatyöskentelyyn. Pulpetin korkeutta säädetään kannen alla olevalla vipukäyttöisellä kaasujousella, joka keventää nostoa tehden sen mahdolliseksi myös kaikkein pienimille käyttäjille. Kannen korkeus voidaan säätää 72-112 cm.

Valmistettu Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): 800-2 Osastot: ,

Kuvaus

 

Ergo Deskin vakiokansi on muotoiltu etureunastaan siten, että oppilas pääsee ergonomisen lähelle työpöydällä olevaa opetusvälinettään, oli se sitten kirja, tabletti tai tietokone. Oppilaan käsivarret saavat levätä taemmas jatkuvilla ”siivekkeillä”, jolloin niska-hartia-seudun lihasjännitys vähenee. Vakiokannen koko on 80 cm * 55 cm ja sitä on mahdollista saada valkoisena, mustana, pyökin- tai kirsikan värisenä.

Ergo Desk on helppo siirtää paikasta toiseen kevyesti liikkuvien, 360° kääntyvien pyöriensä ansioista. Kun pulpetti on halutulla paikalla, pyörät voidaan lukita tiukasti aloilleen ja opiskelu voi alkaa! Paikoillaan ollessaan ja istumatyöskentelyasennossa pulpetin jalkaosaa voidaan pitää jalkatukena, jolloin saadaan entistä ergonomisempi työskentelyasento. Pulpetin jalkaosa vie lattiapinta-alaa 56 * 45 cm verran.

Ergo Deskin kannen muoto tukee erilaisten oppimisympäristöjen ja ryhmätyötilojen luontia. Pulpeteista saa helposti sopivia pöytäryhmiä esimerkiksi ryhmätyön tekoa varten, pienryhmiin jakautumiseksi, luento- tai muun esityksen reunustavaksi yleisöryhmäksi, paneelikeskusteluryhmäksi jne.

Pulpettia saa myös asiakasprojektina värikkäällä kannella tai rungolla (RAL-värikartan mukaiset värit). Pulpettiin voidaan liittää lisäosia Smart-tuoteperheen kattavasta lisävarustevalikoimasta, kuten kannellinen roska-astia sekä erikokoisia tarvikekoreja.

Tekniset tiedot

Pöytälevyn koko 800 x 500 mm
Lattiapinta-ala 560 x 450 mm
Säätövara 720 – 1120 mm
Nostovoima 8 kg (80 N)
Pyörät Ø 50 mm, kaksi lukollista
Pöytälevyn väri vakiokansi: koivu, pyökki, vaalean harmaa, musta
asiakasprojektina: RAL-värikartan mukaiset värit
Takuu 2 vuotta
Lisävarusteet voidaan varustaa kattavan Spark-lisävarustelistan mukaan
Hyväksyntä CE