ALE!

Rajausreuna 75 mm Cor-Ten

44,43 86,62 

Cor-Ten -teräksinen säänkestävä rajausreuna viimeistelee pihat ja puutarhat vähällä vaivalla. Nopea asennus yhdistettynä helppohoitoisuuteen muuttaa pihatyötunnit vapaa-ajaksi!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Rajausreunoilla voidaan erottaa pihan eri materiaalit toisistaan, kuten istutusalueet nurmikosta, kiveykset sorasta jne. Rajatut istutukset, kiveykset, sora-alueet, nurmikot, polut ja pihatiet antavat
viimeistellyn silauksen pihalle. Rajaukset helpottavat nurmikon- ja pihanhoitoa.

Osat yhdistetään helposti ja nopeasti toisiinsa kiinnikkein. Kiinnikkeiden terät pureutuvat maa-ainekseen pitäen rajaukset paikoillaan. Osista voidaan muodostaa suoria ja suorakulmaisia rajauksia. Rajauksilla voidaan korostaa ja muodostaa eri alueita. Rajauksia on helppo laajentaa ja siirtää jälkikäteen. Lopullisen ruosteenpunaisen värinsä Cor-Ten saavuttaa noin 2-6 vuodessa.

Cor-Ten -teräksellä on poikkeuksellisen suuri säänkestävyys. Se saa kemiallisen koostumuksensa vuoksi pintaansa kauniin ruosteenvärisen patinan, joka suojaa sitä ilmastokorroosiolta. Teräksen ominaisuuksiin patina ei vaikuta, joten Cor-Ten säilyttää kestävyytensä ja taivuteltavuutensa eikä tarvitse juurikaan ylläpitoa.

• materiaali: 1 mm Cor-Ten -teräs
• yhden osan koko 1000 x 75 mm
• 10 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

4-osainen, 8-osainen