Korkeussäädettävä työpöytä SMART 800 Ergo Desk

PP-Tuotteen Ergo Desk -työpöytä on inspiroiva ja säädettävän ergonominen, joka ottaa huomioon eri käyttäjiensä fyysiset eroavaisuudet.

Ergo Desk soveltuu niin istuma- kuin seisomatyöskentelyyn. Pulpetin korkeutta säädetään kannen alla olevalla vipulla, joka keventää nostoa tehden sen mahdolliseksi myös kaikkein pienimille käyttäjille. Kannen korkeus voidaan säätää 72-112 cm.

Valmistettu Suomessa.

KYSY TARJOUSTA

 

 

Kuvaus

 

Ergo Deskin vakiokansi on muotoiltu etureunastaan siten, että käyttäjä pääsee ergonomisen lähelle työpöydällä olevaa työvälinettään, oli se sitten tabletti tai tietokone. Käsivarret saavat levätä taemmas jatkuvilla ”siivekkeillä”, jolloin niska-hartia-seudun lihasjännitys vähenee.
Vakiokannen koko on 80 cm * 55 cm ja sitä on mahdollista saada valkoisena, mustana, pyökin- tai kirsikan värisenä.

Ergo Desk on helppo siirtää paikasta toiseen kevyesti liikkuvien ja 360° kääntyvien pyöriensä ansioista. Kun pöytä on halutulla paikalla, pyörät voidaan lukita tiukasti aloilleen ja työskentely voi alkaa! Paikoillaan ollessaan ja istumatyöskentelyasennossa pöydän jalkaosaa voidaan pitää jalkatukena, jolloin saadaan entistä ergonomisempi työasento. Pöydän jalkaosan lattiapinta-ala on 56 * 45 cm.

Ergo Deskin kannen muoto tukee erilaisten työympäristöjen ja ryhmätyötilojen luontia.  Työpöydistä saa helposti sopivia pöytäryhmiä esimerkiksi ryhmätyön tekoa varten, palavereihin, koulutustilaisuuksiin jne.

Pöytää saa myös asiakasprojektina värikkäällä kannella tai rungolla (RAL-värikartan mukaiset värit). Pöytään on saatavana Smart-tuoteperheen kattava lisävarustevalikoima, mm. kannellinen roska-astia sekä erikokoisia tarvikekoreja.

Selaa tuotekuvastoa tästä | Tutustu tästä lisävarusteisiin

 

Tekniset tiedot

Pöytälevyn koko 800 x 500 mm
Lattiapinta-ala 560 x 450 mm
Säätövara 720 – 1120 mm
Nostovoima 12 kg (100 N)
Pyörät Ø 50 mm, kaksi lukollista
Pöytälevyn väri vakiokansi: koivu, pyökki, vaalean harmaa, musta
asiakasprojektina: RAL-värikartan mukaiset värit
Takuu 2 vuotta
Lisävarusteet voidaan varustaa kattavan Spark-lisävarustelistan mukaan