ALE!

Lattiakaivon kansi kehyksetön pyöreä 150mm

28,27  24,03 

PP-Tuotteen kehyksettömät lattiakaivon kannet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niitä löytyy kolme eri mallia: pyöreä 150 mm halkaisijalla, sekä nelikulmaiset 152 x 152 mm ja 190 x 190 mm.

Kehyksellisissä kansissa saatavilla on viisi vakiomallia, joista kaksi sopii myös viemärin poistoputkelle. Nämä vakiomallit on saatavilla ruostumattomasta teräksestä sekä pulverimaalattuna kolmessa värissä: valkoinen, tumman harmaa ja hiekka. Lisäksi on saatavilla neljä design-mallia ruostumattomasta teräksestä valmistettuna.

Tuotetunnus (SKU): 680 Osasto:

Kuvaus

PP-Tuotteen upeat LATTIAKAIVON KANNET ovat kotimaisia ja kestäviä. Laajasta valikoimasta löytyy tällä hetkellä kolme vakiomallia ja 15 raikasta design-mallia, joilla luot sisustukseesi persoonallisen viimeistelyn. Vakiomallit Pallo, Apila ja Sunrise sopivat myös viemärin poistoputkelle. Kansimalli on vaihdettavissa asennuksen jälkeen.

Lattiakaivon kannet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vakiomallit Pallo ja Apila ovat saatavilla myös maalattuina valkoisiksi tai tummanharmaiksi. Lattiakaivon kannen mukana tulee muovinen asennuskehys. Saatavilla on lisäksi asennusta helpottava epäkesko-asennuskehys.

PP-Tuotteen lattiakaivonkansien lujuudet on testattu 130 kg asti. Samassa yhteydessä on testattu myös virtausten määrät eri kansimalleilla. Lattiakaivon kansien virtauksien täytyy olla vähintään 0,8 l/s, jotta ne täyttävät vaadittavat tyyppihyväksynnät (SFS-EN 1253-2. 2006). Testausraportti on luettavissa tästä linkistä.

Tuotetiedot

MATERIAALI ruostumaton teräs tai pulverimaalattu sinkitty teräs
VAKIOVÄRIT ruostumaton teräs, valkoinen ja graniitin harmaa
LEVEYS 197 mm
SYVYYS 197 mm
PAKKAUS sis. muovisen asennuskehyksen

Lisätiedot

Paino 0.45 kg
Mitat 19.7 × 19.7 × 2.0 cm
Lattiakaivon kannet

Kansi 152 x 152 mm, Kansi 190 x 190 mm, Kansi pyöreä 150 mm

Kannen väri

Rosteri